Annemiek luistert met je mee

Luisterkind is een fijne methode om mensen op afstand te helpen, zowel volwassenen als kinderen en baby’s. Baby’s en jonge kinderen kunnen nog niet helder communiceren over hun gedachtes, gevoelens en wat er in hen omgaat. Een Luisterkind afstemming kan uitkomst bieden. Je kunt alle vragen aan je baby of kind stellen. Dit biedt duidelijkheid en brengt vaak ook al een verandering teweeg. Ook als volwassene help ik je graag om weer dichter bij jezelf te komen, te luisteren naar het kind (de wijsheid) in jou.

Wat is Luisterkind?

Ik maak via de naam en de foto contact met het onderbewuste van het kind.
Je stuurt me de vragen die je graag beantwoord wilt hebben, of de dingen die je bezig houden. In de energie ga ik dan kijken, samen met het kind op de foto, waar hij/zij tegenaan loopt, hoe we dat op kunnen lossen en welke handvatten gebruikt kunnen worden zodat er meer rust kan komen in de persoon of thuissituatie.
Het is niet nodig om elkaar te zien.
Voorbeelden van vragen:
– Mijn zoon gooit met dingen als hij zijn zin niet krijgt. Hij bijt, schopt en spuugt.
Wat kunnen we eraan doen?
– Mijn dochter wordt een aantal keren per nacht wakker. Waar komt dat van?
Ook als volwassene help ik je graag om weer dichter bij jezelf te komen, te luisteren naar het kind in jou (naar jouw ziel, jouw hart).
– Wat zorgt ervoor dat ik de laatste tijd zoveel eczeem heb?
– Waarom heb ik het gevoel dat ik vastloop?

Je krijgt de afstemming via de e-mail toegestuurd. Dit bestand is dan van jou zodat je het kunt lezen en herlezen wanneer en hoe vaak je maar wilt.

Meer over Annemiek

Mijn naam is Annemiek Pouwels, getrouwd en moeder van een volwassen zoon en dochter. Door de jarenlange ervaring met yoga heb ik geleerd steeds meer op mijn gevoel en mijn intuïtie te durven vertrouwen. Door de opleiding tot Luisterkindwerker is mijn intuïtie echter nog veel verder gesterkt. Ik heb geleerd hoe ik kinderen en volwassenen via het onderbewuste, op zielsniveau, kan bereiken en hen via een afstemming een mooi inzicht kan geven of kan helpen met problemen oplossen.

Meer info?

Heb je vragen over het laten maken van een afstemming, twijfel je of wil je een afstemming aanvragen, neem dan gerust contact op via dit formulier, of stuur een e-mail.
Mijn e-mail adres is contact@yogavenray.nl
De kosten van een Luisterkindafstemming zijn € 65,00.

Reacties op Luisterkindsessies

Wat ontroerend was het om de afstemming te lezen! Een enorme herkenning. Vanaf de afstemming lukt het haar om overdag langere slaapjes te maken. Ongelofelijk! Mooier kan het niet zijn. Dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen met dit geweldige aanbod!
Wat een wondermooie afstemming. Ik heb de afstemming al een aantal keren doorgelezen, elke keer krijg ik weer kippenvel. Je hebt het zo ontzettend mooi verwoord, mijn dank is groot. Ieder woord die je erin omschrijft, klopt. Ik heb er ontzettend veel aan. Super bedankt voor deze mooie afstemming.
Herkenbare omschrijving maar met een nieuwe invalshoek welke bij mij nog niet bekend was. Na het een aantal dagen achter elkaar verschillende keren gelezen te hebben, geeft het nu nog meer inzicht. Nieuwe handvaten om mee aan de slag te gaan. Heel erg bedankt!
Vol verwondering lees ik voor de vierde keer jouw afstemming. Annemiek, bedankt. Het is me zoveel waard! Ik vind het zo mooi om te lezen, het maakt zoveel emotie (of eigenlijk iets dat onbeschrijflijk is) in me los.